>> På svenska

 

 

 
     

 

 

 

 

 

Viemme teidät tutustumiskierrokselle mehiläistarhaan. Kurkistamme pesään ja tervehdimme kuningatarta ja hänen työläisiään. Käymme läpi eri hunajan valmistamisvaiheet, pesästä purkkiin, ja lopuksi maistelemme hunajaa Café La´gårdsvindenissä. Näe lähietäisyydeltä, haista ja maista kuinka Mellangårdin hunaja syntyy kukasta purkkiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koemaistaminen suoritetaan Café La´gårdsvindenissä. Kerromme mehiläisistä ja hunajan tuotannosta sekä tarjoamme teille maistiaisia eri hunajalajeistamme. Niiden värit loistavat karamellinmakeina ja toisistaan poikkeavat maut herättävät aistit. Teejuomat joissa maistuu hunaja voivat myös olla osa ohjelmaa. Kaikki tarjoillaan sopivan purtavan kera ja/tai juoman kera.

Voitte myös maistella hunajalikööriä, lämmintä keltaista nektaria, joka hivelee makuaisteja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olemme keränneet Mellangårdin menneiden aikojen työkaluja ja maatilan koneita vanhalle navetanvintille pieneksi tilamuseoksi. Täällä voit tilauksesta nauttia kahvia hunajaliköörin ja hunajakakun/leivoksen kera. Toivomuksestasi voimme kahvihetken aikana kertoa mehiläisistä ja hunajantuotannosta.
Café La´gårdsvinden on avoinna vain lämpimänä vuodenaikana ja ainoastaan ennakkotilauksesta. La´gårdsvindeniä voi myös vuokrata esim. syntymäpäiväjuhliin, häihin tai muihin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

     

Camilla & Stefan Elf, Svedjantie 65, 10520 Tenala, Puh. 019 2450 345